Treceți la conținutul principal

4 coafuri simple si usor de realizat acasa

Ca sa arati bine in orice situatie, nu trebuie sa fii o clienta fidela a saloanelor de infrumusetare. Invata sa te coafezi singura, in functie de evenimentul la care trebuie sa iei parte. Noi iti propunem 4 coafuri simple si usor de realizar acasa.

1.    La party
La o petrecere, nu trebuie sa iti torni pe tine un borcan intreg cu sclipici sau iti faci cocuri ca la nunta. Naturaletea e apreciata in orice situatie, asa ca indreapta-ti parul cu placa si accesorizeaza-ti coafura cu un detaliu inflorat. Aranjeaza-ti parul imediat dupa ce l-ai spalat si l-ai uscat cu foehnul, pentru ca atunci prinde forma pe care ti-o doresti. Imparte-l in suvite, foloseste placa, iar la sfarsit tapeaza-l putin in zona din fata. Apoi, aplica un ser pentru stralucire si daca e nevoie, putin fixativ.

2.    La scoala
Scoala nu este un loc potrivit in care sa te dai in spectacol. Chiar daca vrei sa pari wow in fata colegilor, profesorii tai vor aprecia mai degraba un look discret. Asa ca, opteaza in timpul orelor la un spic. Piaptana parul pe spate, iar apoi selecteaza o suvita pe care sa o imparti ulterior in trei. Incepe o impletitura clasica, iar pe masura ce cobori, adauga suvite din lateral. Cand ai ajuns in zona cefei, continua ca si cand ai realiza o pleata normala. Pentru o fixare mai buna, evita produsele de styling inainte sa realizezi coafura. Foloseste doar putin fixativ, la sfarsit. 

3.    La interviu
Atunci cand mergi la un interviu, nu trebuie sa il impresionezi pe angajator printr-o tinuta speciala, printr-un machiaj strident sau printr-o coafura ca la carte. Incearca sa pari naturala si relaxata, fii sigura pe tine si alege sa iesi in evidenta printr-un CV impresionant. In materie de coafuri, iti recoamndam o coada de cal, foarte usor de realizat. Piaptana parul pe spate si strange-l deasupra cefei. Apoi, selecteaza o suvita subtire de par, care sa te ajute sa acoleri elasticul. Fixeaza-o cu o agrafa simpla si coafura este gata!

4.    La intalnire

Atunci cand te intalnesti cu baiatul pe care il placi, iti doresti sa arati perfect! Dar el nu trebuie sa vada ca depui eforturi extraordinare pentru a-i fi pe plac. Opteaza pentru o coafura romantica, cu bucle lejere. Tot ce trebuie sa faci este sa pui placa la baza suvitei de par, pe care sa o rasucesti apoi pe sub aparat. Invarte placa si trage usor, pana la varfuri. In partea din fata, tapeaza putin parul, pentru a-i da mai mult volum. Nu uita sa folosesti la sfarsit putin fixativ, pe care sa il aplici de la distanta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Trucuri, trucuri și mai multe trucuri de frumusețe

Mereu există trucuri surprinzătoare de frumusețe care ne pot inspira, atunci când ne machiem, ne îngrijim zilnic pentru a fi mai frumoase. Unele sunt cunoscute, altele mai puțin cunoscute. În articolul de astăzi vreau să vă dezvălui câteva din aceste trucuri, pe care poate nu le cunoașteți. Sunt foarte bune și ne ajută să ne înfrumusețăm.  Pentru o  piele curată  și hidratată în acelați timp este indicat să amestecăm o banană cu o lingură plină de miere și suc de la o jumătate de lămâie. Se face o pastă din aceste trei ingrediente și se aplică pe fața spălată cel puțin o dată pe săptămână. Se lasă să acționeze 20 de minute și apoi se îndepărtează cu un puțină apă caldă. Pielea noastră va fi mai curată, hidratată și luminoasă ca înainte. Dacă ne-am trezit cu  pleoapele umflate  sau altă parte a feței este indicat să putem o felie de castravete  sau un  cartof  pe zona afectată. Atât castravetele, cât și cartoful au proprietăți care calmează imflamațiile. Imflamația se va diminua

Coafuri de top pentru mirese primavara-vara 2016

Daca v-ati planificat nunta in anul 2016, puteti incepe sa va ganditi la ce coafura veti purta in ziua cea mare, pentru ca optiunile sunt nelimitate. Coafuri de top pentru mirese 2016 Impletituri Coafurile de mirese cu impletituri sunt la moda anul viitor. Ele vin in toate formele, iar canalul Youtube este inundat cu tutoriale astfel incat sa puteti vedea o varietate de modele. Alegeti stilul care va caracterizeaza si care va ajuta sa aveti un look perfect la nunta dvs. Coc Cocul este clasic printre coafurile de mireasa. Acesta este un mod frumos de pune in evidenta fața radianta a miresei. Cocul inalt este o necesitate reala, dar puteti opta pentru mai multe optiuni moderne cum ar fi cocuri mici, modele accesorizate, exista o multime de variante potrivite pentru toate miresele. Parul lasat liber O altă maniera in care va puteti coafa parul lung este sa prindeti suvitele din fata si sa lasati parul pe spate. Astfel, vi se lumineaza chipul si obtineti un look angelic, perfect cu ocaz

Pe strada ... Chic femeile pariziene

Când mă plimb pe bulevardele Parisului, uitându-mă la acele clădiri frumoase, îmi închipui că femeile la fel ca ea sunt acolo, aranjând flori noi așa!